In Nederland worden jaarlijks een hoop nieuwbouwwoningen gerealiseerd. Echter zijn het er zo veel, dat het lastig te bepalen is welke nieuwbouwprojecten op het moment het inschrijven waard zijn. Daarom hebben we een lijst opgesteld met de meest interessante nieuwbouwprojecten van het moment. Lees snel verder!

Nieuwbouwproject Broek Zuid

Broek Zuid in Joure, Friesland is het nieuwbouwproject waarbij in totaal 86 kavels aan open vaarwater worden gerealiseerd. Hier kun je waterrijk wonen, krijg je de mogelijkheid om je energiekosten terug te dringen en kun je wonen zoals jij dat zelf wilt. De kavelprijzen variëren van 200.000 tot 500.000.

In deze wijk geniet je van rust en ruimte. Vanwege de ligging aan het open vaarwater, ligt heel het land aan jouw voeten. Bovendien zijn alle voorzieningen die je nodig hebt in de buurt én sta je binnen 60 minuten in het centrum van Amsterdam. Een perfecte ligging dus!

nieuwbouwproject Broek Zuid

Nieuwbouwproject Jardin

Jardin is een perfect nieuwbouwproject voor mensen die graag in de stad wonen, maar ook veel waarde hechten aan groen en ruimte. In Jardin woon je op het Centrumeiland van Amsterdam, in een moderne woning met een groen hof. 

In totaal worden er 40 comfortabele woningen opgeleverd, in de prijsklasse van 365.000 tot 597.500. Vanuit dit nieuwbouwproject sta je in no-time in het centrum van Amsterdam.

KOER Rotterdam

In KOER Rotterdam zijn alle voorzieningen dichtbij. De wijk is gelegen in de Afrikanerwijk en in totaal zullen er 167 woningen gerealiseerd worden. De eerste fase van de verkoop van de woningen staat gepland voor het derde kwartaal van 2021 en naar verwachting zullen de eerste woningen in 2023 worden opgeleverd. 

In KOER Rotterdam zullen diverse appartementen, vrijstaande- en tussenwoningen worden opgeleverd.

Zaankwartier Zaanstad

In Zaankwartier worden 240 koopwoningen en 340 huurwoningen gerealiseerd. De huidige robuuste omgeving wordt omgetoverd naar een inspirerende en dynamische wijk. De locatie is geweldig, je woont namelijk direct aan het water en hebt groots uitzicht op de natuur. Vanuit hier zijn Amsterdam, Alkmaar en Zaandam binnen handbereik. 

Wonen in Zaankwartier staat voor het wonen in een wijk waar industrieel erfgoed hergebruikt wordt. Het is een duurzame wijk, waar rekening wordt gehouden met de omgeving. Er is veel aandacht voor biodiversiteit en voorzieningen liggen op loopafstand. 

Welke van deze nieuwbouwprojecten heeft jouw aandacht getrokken? Laat het weten in de comments!