De één gaat liever naar een openbare sauna, terwijl de ander liever in privacy tot rust komt. Al helemaal nu de tijden veranderd zijn, is een prive sauna steeds aantrekkelijker. Waarom de prive sauna zo ideaal is? We vertellen je het in dit blog!

Ongestoord genieten

De eerste reden spreekt eigenlijk voor zich. In de prive sauna kun je ongestoord genieten. Grote groepen mensen in de sauna zijn voor velen een flinke barrière. Daarnaast loop je ook nog eens de kans dat de faciliteiten van de sauna bezet zijn door anderen, waardoor jij moet wachten. Dat is niet waar je op zit te wachten wanneer je een dagje voor jezelf wilt.

Wanneer je privé een sauna boekt, kun je zelf bepalen met wie je in de sauna wilt zitten! Je hoeft niet bang te zijn om bekenden tegen te komen en kunt de tijd benutten om lekker bij te kletsen met je vrienden.

Volledig aan te passen op je eigen wensen

In een normale sauna kun je ook genieten van hapjes en drankjes, maar in een prive sauna kun je arrangementen vaak zelf samenstellen. Zo kun je kiezen voor een romantisch arrangement met je geliefde, een vriendinnendag arrangement, of zelfs een babyshower. Dat is perfect, toch? Arrangementen kunnen gevuld zijn met heerlijke hapjes, een warme maaltijd, of een uitgebreide high tea.

waarom de prive sauna boeken

Hygiëne staat voorop

Niet dat de reguliere sauna niet hygiënisch is, maar toch wordt deze sauna maar één keer per dag schoongemaakt. De prive sauna daarentegen, wordt elke keer na gebruik schoongemaakt. Veel hygiënischer dus!

Het is een leuk dagje weg!

De prive sauna is een super leuk, origineel dagje weg. In deze tijd kun je helaas niet meer alles doen wat je gewend bent. Een weekendje weg kan eigenlijk niet meer, net als op vakantie gaan. Waarom zou je het dan niet dichterbij de warmte opzoeken? Namelijk in de prive sauna? Het is goed voor je lichaam, maar ook voor de geest! Nu we zoveel thuis zitten, is je mentale gezondheid ook erg belangrijk.

Een boost voor je weerstand

De sauna is goed om je weerstand te verhogen. Door regelmatig naar de sauna te gaan leer je je lichaam beter om te gaan met temperatuurverschillen. Zo zul je in het vervolg minder snel verkouden worden!

hygiëne staat voorop

Eigenlijk heb je helemaal geen reden nodig!

Eerlijk is eerlijk: eigenlijk heb je helemaal geen reden nodig om de prive sauna te boeken! Het is goed om jezelf eens in de zoveel tijd te verwennen. Hoe kan dit nou beter dan in een sauna die voor even helemaal voor jou/jullie is?!

Een prive sauna arrangement boek je het liefst bij de wellness specialist van het noorden: LOFF Wellness.