Tegenwoordig heeft iedereen het over ‘online marketing’. Online kanalen kunnen veel bieden voor bedrijven in uiteenlopende branches. Hetzelfde geldt echter ook voor offline marketing, dat ondanks de stijgende populariteit van de online kanalen, veel voordelen biedt. De belangrijkste redenen om voor offline marketing te kiezen worden hieronder benoemd.

Creëer de mooiste beursstand

Drukwerk is natuurlijk enorm belangrijk met de jaarlijkse beurzen. Het mooie is dat je met beursstands qua ontwerp alle kanten op kan. Copywinkels en drukkerijen bieden veel opties, met als gevolg dat je een prachtige beursstand kan creëren. De gemiddelde printshop helpt je overigens ook met het ontwerpen, zodat je binnenkort je bezoekers kan verwelkomen met bijvoorbeeld rolbanners en zogeheten pop-up displays.

Op korte termijn bestellen

Bereid jij je voor een op beurs, of gaat het om een productlancering? Drukwerk kan vaak snel ontwerpen en geleverd worden. Ideaal dus voor last-minute evenementen, of wijzigen die op het laatste moment nog doorgevoerd dienden te worden.

Ideaal voor loyaliteitsprogramma’s

Een papieren klantenkaartsysteem laten maken is natuurlijk goedkoper dan een loyalty-app. Dat neem niet weg dat een dergelijk systeem dezelfde voordelen biedt. Pas incentives toe, zoals een gratis drankje na ‘x’ aankopen, om op die manier een stukje vertrouwen te creëren en aan je merkbekendheid te werken.

Je klanten hebben iets tastbaars

In tegenstelling tot de online kanalen en middelen die ingezet kunnen worden om je omzet te verhogen, hebben je klanten en potentiële klanten met drukwerk iets tastbaars. Neem bijvoorbeeld de klantenkaart, die ze vast kunnen houden en in hun portemonnee bewaren. Keer op keer komen ze hem weer tegen en worden ze herinnerd aan jouw merk of bedrijf.

Hét adres voor al uw drukwerk

Ben je overtuigd en wil je een ervaren partij inschakelen voor jouw drukwerk? Bij Copy 76 ben je aan het juiste adres. Als printshop en drukkerij in Groningen hebben zij door de jaren heen menig bedrijf van prachtig drukwerk voorzien. Naast particulieren bedienen zij ook de zakelijke markt. Bovendien kan je ze voor de meest uiteenlopende diensten inschakelen, zoals het bedrukken van hoodies, het creëren van banners en spandoeken, maar ook het vormgeven en drukken van tafelkaarten. Waar je ook naar op zoek bent, Copy 76 gaat graag met je in gesprek: 050 577 30 11!

Offline marketingkanalen gebruiken voor jouw bedrijf