Ben je op zoek naar een nieuw bed? Dan wil je natuurlijk een bed kopen dat voldoet aan al je wensen en behoeften. De makkelijkste manier om een geschikt bed te vinden, is door rekening te houden met de volgende 6 factoren.

Waar gaat het bed voor dienen?

Is het een logeerbed, een- of tweepersoonsbed, of wil je spullen onder het bed kwijt? Wat het ook mag zijn, het is belangrijk jezelf voorafgaande de vraag te stellen waar het bed voor gaat dienen.

Wat is je budget?

Het vaststellen van een budget maakt de zoektocht gemakkelijker. Wanneer je een leuke of een betrouwbaar ogende beddenwinkel hebt gevonden, kun je je zoektocht vereenvoudigen door te filteren op prijs. Er is overigens een bed voor elk budget.

Houd rekening met de afmetingen van je kamer

Een groot bed in een kleine kamer maakt de kamer nóg kleiner. Verder dien je ook rekening te houden met de kasten en overige meubels.

Zoektocht naar een geschikt kussen

Een nieuw bed en een comfortabel matras zijn natuurlijk heel mooi, maar het totaalplaatje is incompleet zonder een geschikt kussen. Qua typen kussens zijn er genoeg opties. Of je nou op je buik, rug of zij slaapt, er is altijd een kussen die jouw nachtrust zal bevorderen.

Matrasbeschermers

Stofmijt kan allergieën en astma veroorzaken. Wil je een nieuw matras kopen? Overweeg dan een matras- of kussenbeschermer om je nieuwe aankoop te beschermen en in de best mogelijke conditie te houden.

Hoe wordt het allemaal geleverd?

Misschien een hele logische vraag, maar het is belangrijk de levertijd te controleren, in geval je niet zelf het bed kunt ophalen. Bovendien is het goed om te checken of je toegang hebt tot de kamer. Het zal niet de eerste keer zijn dat iemand een bed de trap op moet tillen, of door een smalle deur probeert te krijgen.

De Jong Bedden en Wonen: jouw beddenspeciaalzaak

Voor vragen over bedden en overig meubilair kun je terecht bij De Jong Bedden en Wonen. Zij hebben ruime ervaring met de meest uiteenlopende typen bedden en zijn gevestigd in het Noordoosten van de provincie Groningen. Hier vind je een ruime beddenzaak, met boxsprings, ledikanten en zorgledikanten. Je kunt je ook online informeren over hun beddenaanbod op https://dejongbedden.nl/. Zijn er nog vragen die je wilt stellen? Bel dan naar 0596 680 866, of stuur je vraag naar [email protected].

bedden groningen