We hebben op kantoor een aantal mensen die niet zonder koffie, espresso en cappuccino kunnen. Klein probleem: deze mensen zijn nogal kritisch. Ten eerste moet de smaak van de koffie perfect zijn. Ten tweede zijn ze nogal van het gemak. Hoe combineer je dit? Juist, we hebben de Jura E8 in huis gehaald. Een waanzinnige koffiemachine, die de perfect combinatie van smaak en eenvoud levert.

Uitgebreide keuze

De Jura E8 is er voor de liefhebbers van pure kwaliteit. Het apparaat is afkomstig uit de beroemde fabriek van Jura in Zwitserland. En inderdaad, Zwitserse producten staan doorgaans bekend om de hoge kwaliteit en perfecte afwerking. Bij de E8 is dat niet anders. Het apparaat biedt tal van opties wanneer je warme dranken wil. Koffie, cappuccino, espresso haal je moeiteloos uit de volautomatische machine. In totaal zijn er twaalf opties beschikbaar. Je kunt er twee kopjes tegelijk onder plaatsen, waardoor de wachttijd beperkt blijft voor al dat lekkers. Dankzij het gebruik van geavanceerde technieken komt er vederlichte melkschuim uit de E8, wat jouw cappuccino of koffie verkeerd helemaal afmaakt.

Ultiem bedieningsgemak

Je ziet weleens van die koffiemachines die je past kunt beheersen na een studie van vier jaar. Bij de Jura E8 hoef je hier gelukkig niet voor te vrezen. Je kunt eenvoudig doseringen instellen. Daarnaast is het maken van je favoriete drankje een kwestie van een druk op de knop. De bediening verloopt via het duidelijke display voorop de machine. Natuurlijk is er nog iets belangrijks om op te letten: onderhoud. Je zit niet te wachten op ruzie met je collega’s of medebewoners, over wie het apparaat moet schoonmaken. Echter is het reinigen van de E8 zo eenvoudig, dat het geen conflict waard is.

Het oog wil ook wat

Het oog wil ook wat. En ja, het oog krijgt wat. De Jura E8 Platina is een beeldschoon apparaat. Voor op kantoor is het misschien niet zo belangrijk, maar thuis wil je dat een koffiemachine past bij het interieur. Het design van dit apparaat ademt Zwitserse kwaliteit. Er zit een fraai gegroefd waterreservoir (capaciteit: 1,9 liter) op met een metalen greep. Ook het verchroomde plateau voor de kopjes maakt indruk. Vergeet niet af en toe een doekje langs de behuizing te halen, dan blijft deze machine het stralende middelpunt van de keuken. Er zijn meerdere kleurvarianten, dus je kunt kiezen wat het best bij je interieur past.

Onze favoriet collega

Begrijp je nu waarom we zo gelukkig zijn met onze E8 van Jura? Geen gezeur meer over de kwaliteit van koffie, geen gezeur meer over het schoonmaken en geen gezeur meer over een lelijk apparaat op kantoor. En we rekenen op de betrouwbaarheid en kwaliteit van dit Zwitserse meesterwerk. Daar willen we ook mee zeggen dat we nog jaren vooruit kunnen met de E8. Ons advies is geheel vrijblijvend, maar we raden je aan om zo snel mogelijk dit apparaat te bestellen!