Ben je recentelijk verhuisd en op zoek naar nieuwe decoratie voor in huis? Of is je inrichting toe aan een nieuwe look? Kies dan voor decoratie in huis wat niet zo standaard is. Kies voor glasdecoratie! De mooiste glasdecoratie koop je hier! Welke glazen decoraties wij jou aanraden? Hier vind je 3 keer de leukste glasdecoraties en must haves!

Tip 1: een glazen vaas

glazen vaas

Niks zo veelzijdig als een glazen vaas! Deze zijn verkrijgbaar in diverse formaten, kleuren en vormen. Stop hier een paar leuke droogbloemen in, of een mooie bos bloemen. Wanneer je een grote, uitbundige vaas kiest, hoeven hier eigenlijk niet perse bloemen in! De vaas is dan al een eyecatcher op zich. Je kunt het dan ook neutraal houden, door hier alleen een paar mooie decoratietakken in te zetten.

Tip 2: een glazen fruitschaal

glazen fruitschaal

Ben je een fruiteter? Je kunt je fruit gebruiken voor meer dan alleen je gezondheid. Je kunt het namelijk ook gebruiken om je huis mee te decoreren. Al die prachtige, felle kleuren van het fruit kunnen prachtig uitkomen in huis. Combineer de fruitige kleuren met een glazen fruitschaal in één of meer opvallende kleur(en) en daar is je eyecatcher al! De glazen fruitschaal en het fruit vormen een kleurrijk geheel.

Tip 3: een beeldje of sculptuur van glas

glazen beeldje

Wanneer je denkt aan een beeld of een sculptuur, is glas niet perse het eerste materiaal waar je aan denkt. Glas lijkt namelijk niet erg stevig, maar schijn bedriegt! Glas is juist een erg populair materiaal. Het is namelijk een erg ruimtelijk materiaal. Daarnaast weerspiegelt het glas het licht erg mooi. Het zal je ook verbazen welke kleuren en vormen het glas allemaal kan aannemen!

Gebruik jij ook glas om je huis mee te decoreren? Laat het weten in de comments!