Wist je dat je trendy tuinmeubelen kunt maken van hergebruikte wijnvaten? En dat niet alleen. Oude wijnvaten worden tegenwoordig ook vaak gebruik als regentonnen en kunnen zelfs vervaardigd worden tot lampen. Wil je weten wat je allemaal van oude wijnvaten kunt laten maken? Daar gaat dit blog over. Lees snel verder en laat je inspireren!

Creëer een rustieke look met wijnvaten

Oude wijnvaten worden tegenwoordig steeds vaker opgeknapt om als trendy item in de tuin te dienen. Ze trekken de aandacht en creëren de rustieke look. Het kan maar zo zijn dat je buren er binnenkort ook één willen!

Groene toevoeging aan uw tuin: houten regentonnen

De populariteit van houten regentonnen is de laatste jaren enorm toegenomen. Hier zijn meerdere redenen voor te geven. Zo worden regentonnen, zoals je al wel kunt raden, gebruikt voor de opslag van water. Hiermee wordt onder meer het rioleringsstelsel ontlast en bespaar je water met de drogere zomerdagen. Bovendien is regenwater geschikter voor het wassen van je auto, omdat er geen kalk in zit.

Trendy plantenbakken

Je zou er vast niet op zijn gekomen: hippe plantenbakken, vervaardigd uit oude wijnvaten. Ze zijn een aanwinst voor elke tuin en zorgen voor een robuuste en landelijke uitstraling. Bovendien kun je met wijnvat plantenbakken veel kanten op. Je kunt ze gebruiken als bloembak, tuinvijver, of ter decoratie van je tuin.

Wijnvat hondenhokken

Je ziet ze niet vaak, maar ook wijnvat hondenhokken worden steeds populairder. Gun je trouwe viervoeter wat luxe en comfort. Bovendien worden wijnvat hondenhokken vaak vervaardigd voor een degelijke prijs.

Unieke wijnvat meubels

Wijnvat meubels vormen dé eyecatcher in elke tuin. Vaak worden ze op maat gemaakt en afgewerkt met oog voor detail. Ben je geïnteresseerd geraakt? Informeer je dan bij een specialist bij jou in de buurt of bestel direct prachtige wijnvat tuinmeubels!

unieke eikenhouten regentonnen