Een koffiebeker to go is de oplossing voor het feit dat, koffie door velen van ons vaak en veel wordt gedronken. Wanneer we onderweg ergens naartoe zijn halen we snel even een koffie to go.

Een koffie onderweg is natuurlijk hartstikke lekker maar niet altijd even handig en al helemaal niet milieuvriendelijk. In deze blog vertellen we over de voordelen van een koffiebeker to go. Hierna ben je minder tijd kwijt en beter bezig voor het milieu!

Een koffiebeker to go, voorkom overtollig afval

Doordat we vaak koffie to go halen in een plastic of kartonnen beker zitten we daarna weer met afval. Zoals iedereen tegenwoordig wel weet produceren wij met z’n allen teveel afval en dat is slecht voor het milieu.

Gelukkig bieden de koffie to go verkopers ook aan dat je je eigen beker kan gebruiken. Hier komt de koffiemok to go perfect uit. Met deze herbruikbare koffiebeker kan je je koffie overal mee naar toe nemen waarna je hem even wast of in de vaatwasser doet en je hem weer kan gebruiken.

Bespaar tijd en geld met deze thermische koffiebeker

Doordat je de koffiebeker voor onderweg thuis al aanwezig is, kan je ook thuis al koffiezetten en dat meenemen. De koffiemok to go is naast een koffiebeker ook nog een thermosbeker. Hierdoor blijft je koffie lekker lang warm.

Door zelf koffie mee te nemen bespaar je kostbare tijd in de ochtend en het is ook nog eens voordeliger. Daarnaast is de koffiebeker to go een handigere gadget dan een normale thermoskan. Een koffie beker om mee te nemen is wat kleiner en past daarom veel makkelijker in je overvolle tas wanneer je onderweg bent.

Ook heeft een koffiebeker een handige deksel die je erop draait waardoor die niet lekt. Je hoeft echt de deksel niet steeds los te draaien maar je kan hem gewoon openklappen. Ideaal als je af en toe even snel een slok wilt nemen.

Ideaal voor op reis

Mocht je nou op reis gaan voor je werk of gewoon even lekker op vakantie, dan is een bakje koffie wel zo lekker. Om even goed wakker te worden maar ook gewoon omdat het heerlijk is om te drinken. Met een to go koffiebeker heb je geen gedoe meer dat je ergens moet stoppen. Ook houd je je auto mooi schoon doordat je geen afval produceert.

Ook bij een hobbelige rit hoef je je geen zorgen te maken dat je allemaal koffievlekken maakt omdat er een handige deksel op zit. Mijn voorkeur heeft dus zeker om een koffiebeker to go mee te nemen waar ik ook heen ga. Het bespaart tijd, geld en ook erg belangrijk het is goed voor de natuur!

handige koffiebeker to go