Op zoek naar een indoor speelparadijs? Ballorig heeft in totaal 43 vestigingen door heel Nederland en Duitsland. Vandaar dat je ongetwijfeld ook een indoor speeltuin bij jou in de buurt zult vinden.

In ons indoor speelparadijs vind je uiteenlopende speeltoestellen, maar ook ballenbakken, springkussens en zelfs klimwanden. Trakteer je kinderen en hun vriendjes en vriendinnetjes op een dagje Ballorig. Neem van ons maar aan dat ze er geen genoeg van zullen krijgen!

Binnenspeeltuin Ballorig

Grote indoor speeltuin

Als het op indoor speeltuinen aankomt steekt Ballorig met kop en schouders boven de rest uit. Wij spelen graag in op de behoeften van het kind. Vandaar dat kinderen naast een groot aantal speeltoestellen onder meer ook gebruik kunnen maken van de klimwand, verstoppertje kunnen spelen in de ballenbak, of de rodelbaan kunnen opzoeken. Een dag vol plezier is waar Ballorig garant voor staat. Bezoek een van onze vestigingen, of bekijk de video om een beeld te krijgen bij wat we bedoelen.

Binnenspeeltuinen door heel Nederland

Je vindt Ballorig vestigingen door heel Nederland. Tevens kun je ook bij 4 locaties terecht in Duitsland. Het aantal vestiging is sinds de oprichting van het bedrijf in 1996 aanzienlijk toegenomen. Het gevolg is dat je tegenwoordig in elke provincie één of meer vestigingen hebt, behalve in Zeeland. Overal kunnen kinderen van 0 tot 12 terecht voor een onvergetelijk dagje klimmen en klauteren!

Kind speelt met bal in indoor speeltuin

Hele dag spelen voor slechts €11!

Een kinderfeestje organiseer je uiteraard bij Ballorig. Bij al onze vestigingen reserveer je een hele dag plezier voor slechts €11. Tot sluitingstijd kunnen de kinderen gebruik maken van al onze toestellen, springkussens, ballenbakken, klimrekken, noem het maar op!

Daarnaast bieden wij ook groepsarrangementen, waarbij je €4,50 per kind betaalt. Dit arrangementen is alleen beschikbaar vanaf 15 kinderen. Tevens zijn schoolreisjes bij Ballorig ook mogelijk. Zo kan de hele klas een onvergetelijke dag beleven in één van onze indoor speelparadijzen. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via de site!