Ben je een speciaal evenement aan het organiseren? Dan is het belangrijk dat het evenement op een goede manier wordt gepromoot. Hier heb je verschillende online- en offline-kanalen voor. Kijken we naar de offline-kanalen, dan zien we dat grote bedrijven gebruikmaken van billboards, Tv-reclames en radio. Dergelijke kanalen vallen buiten het budget van de doorsnee ondernemer. Flyers zijn daarentegen een goede manier om uw evenement onder de aandacht te brengen. Voor het drukken van honderden of duizenden flyers betaal je per flyer een laag bedrag. De betaalbaarheid van het medium is echter slechts één van de vele voordelen. De overige voordelen worden in dit blog besproken.

Geef ze iets tastbaars

Een groot voordeel van het gebruik van flyers is het feit dat je de mensen iets tastbaars geeft. Ze houden je flyer vast, waardoor de boodschap al deels wordt overgedragen. Maak je gebruik van opvallende, unieke flyers? Dan is de kans natuurlijk groter dan men je flyer doorleest en de informatie opslaat.

Mogelijkheid om jouw publiek te bereiken

Flyers maken het mogelijk om een specifieke groep mensen te bereiken. Dat kan onder meer door huis-aan-huis verspreiding en directe verspreiding.

Maak gebruik van incentives

Flyers bieden de ruimte voor incentives, zoals couponcodes en vouchers. Op die manier geef jij je publiek wat extra’s en kun je interesse wekken in het evenement. Gebruik bijvoorbeeld een kortingscode voor de eerste 20 mensen die een couponcode gebruiken.

Meetbaarheid van couponcodes

Couponcodes kunnen uiteraard worden doorgemeten en zijn daarom een goede manier om het succes van je flyer campagne te meten. Bovendien kan het als meetinstrument dienen om het succes van het evenement bepalen en eventueel aan te kaarten wat in de toekomst beter kan.

Goedkoop print- en drukwerk

Voor goedkoop print- en drukwerk kun je terecht bij Copy 76. Als copyshop drukken zij onder meer flyers, menukaarten en brochures. Tevens kun je ook bij ze terecht voor goedkoop printen in Groningen en is het mogelijk om ze online te bezoeken op Copy76.nl. Heb je nog vragen over print- of drukwerk? Bel dan gerust naar 050 577 30 11. Mailen is uiteraard ook mogelijk: [email protected].

Printen in Groningen