Met Pupa Vamp! make-up creëer je eenvoudig de prachtigste looks. De producten in de lijn hebben een speciale textuur en productsamenstelling, waardoor deze extra veel volume geven en een intense kleur geven.

Deze lijn is perfect voor mensen die wel meer volume willen, maar geen nepwimpers of injectables willen. Wil je de illusie creëren van vollere lippen, of prachtige jukbeenderen? Kies dan voor Pupa Vamp!: sexy lips, lashes & cheeks. Wil je meer weten over deze lijn? Lees dan snel verder!

Alle Pupa make-up koop je bij www.bellamilan.nl.

Pupa Vamp! Sexy Lashes voor een sexy oogopslag

Pupa Vamp! Sexy Lashes geeft extra veel volume, lift en krult je wimpers. Het mooie van deze mascara is: onmiddellijk extreem volume, zonder dat je wimpers zwaar aanvoelen. Het is een prettige borstel, die eenvoudig de mascara op elke wimper aanbrengt. Doordat de mascara is verrijkt met shea butter, blijven je wimpers heerlijk zacht en soepel! Daarnaast klontert de mascara niet en kun je hiermee het “spinnenpoten” effect vermijden.

Wat ook mooi meegenomen is, is dat de mascara niet vlekt en erg lang blijft zitten. Aan het eind van de dag zit de mascara nog net zo goed als aan het begin van de dag!

Pupa Vamp! Sexy Lashes

Pupa Vamp! Ready to Shadow Jumbo Oogschaduw potlood

Dit revolutionaire oogschaduw potlood is verkrijgbaar in diverse kleuren. De potloden zijn hoog in pigmentatie, zijn handig te gebruiken en erg zuinig. Je hebt maar een klein beetje nodig om je ogen goed op te laten vallen! Ze blijven de hele dag zitten en zijn uitermate geschikt wanneer je gevoelige ogen hebt.

Je koopt het oogschaduw potlood in de volgende kleuren:

  • Golden Taupe
  • Champagne Glitter
  • Chocolate
  • Hot Copper
  • Khaki
  • Smoky Mauve
  • Smoky Taupe
  • Smoky Grey
  • Smoky Black

Wil je het potlood optimaal gebruiken? Slijp deze dan vroegtijdig!

Pupa Vamp! ready to shadow jumbo oogschaduw potlood

Pupa Vamp! Definition Eyeliner

Deze eyeliner is een ware droom. Het creëert een ultra flexibele lijn met een glanzend effect. Gemakkelijke applicatie in één veeg is mogelijk, met een hoge intensiteit van de kleur. De eyeliner is vrij van parabenen en alcohol.

Het kwastje van de eyeliner heeft een felt tip. Dit is een stiftje welke het creëren van een lijn erg eenvoudig maakt.

 

Alle make-up van Pupa is hypoallergeen, dermatologisch getest en dierproefvrij!

 

 

Pupa vamp definition eyeliner